Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de munca (joburi) la Petrocan Lub

Website: Lipsă informații


SC PETROCAN LUB SRL impreuna cu Petro-Canada Europe Lubricants Ltd detinatoare a brandului PETRO-CANADA, au pus bazele parteneriatului de distributie a produselor Petro-Canada in Romania incepand cu ianuarie 2018.

Petrocan Lub SRL este o companie tanara pe piata romaneasca si isi propune sa deserveasca intr-un mod profesionist clientii si colaboratorii uzitand de experinnta si standardele inalte de calitate ale partenerului sau Petro-Canada Europe Lubricants Ltd.

Compania Petrocan Lub are ca misiune realizarea de vanzari de produse Petro-Canada catre clienti si colaboratori din industrie, transport, agricultura si constructii.

Viziunea noastra este de a recomanda partenerilor nostri solutii de lubrifiere axate pe cresterea productivitatii in exploatarea echipamentelor, pe diminuarea consumurilor energetice si a costurilor de mentenanta aferente operatiunilor specifice fiecarui domeniu de activitate. Aceasta viziune are la baza strategia de brand building a Petro-Canada Europe Lubricants Ltd: Right Lubricant/Right Value/Right Now! Din perspectiva serviciilor oferite SC Petrocanlub SRL este distribuitor integrat de lubrifianti Petro-Canada, fapt apreciat de partenerii nostri traditionali prin evaluari de furnizor, recomandari si referinte.

Partenerul nostru Petro-Canada produce si ambalează peste 350 de lubrifianți, lichide de specialitate și unsori care sunt exportate în mai mult de 80 de țări pe șase continente. Lubrifianții Petro-Canada sunt specializați în produse și servicii dovedite a maximiza performanța echipamentelor, productivitatea și economiile totale. De la uleiurile de motor grele la fluide hidraulice, lichide de transmisie automată și uleiuri de transmisie și unsori – Petro-Canada Lubricants se angajează să furnizeze soluții inovatoare care oferă valoare și mențin afacerea dvs. în mișcare. HollyFrontier Corporation, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria petroliera nord americana, deține Petro-Canada Lubricants Inc., a cărui instalație din Mississauga, Ontario produce 15,600 barili pe zi de uleiuri de bază și alte produse lubrifiante specializate.

Echipa Petrocan Lub SRL si calitatea deosebita a lubrifiantilor PetroCanada reprezinta succesul si garantia optimizarii alegerilor facute de clientii nostri.

Reprezentat Vanzari Lubrifianti

Reprezentat Vanzari Lubrifianti


PETROCAN LUB

Specialist Vanzari Lubrifianti Industriali

Specialist Vanzari Lubrifianti Industriali


PETROCAN LUB