Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

8 Locuri de Munca Pink Post - Joburi Pink Post

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

8 Locuri de Munca Pink Post - Joburi Pink Post

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pink Post si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pink Post si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Comercial


Candidatul ideal rigurozitate in realizarea sarcinilor; amabilitate; abilitati verbale/numerice/spatiale la nivel mediu; foarte buna organizareDescrierea jobului Responsabilitati: Asigura suport sefului de punct de lucru in coordonarea activitatii biroului postal; Verifica rapoartele referitoare la trimiterile postale cu confirmare de primire si se asigura ca acestea ajung la destinatar in zona alocata; Asigura gestionarea eficienta a mijloacelor fixe si obiectelor de inventar din dotarea biroului postal; Asigura back-up pentru seful de punct de lucru (indeplineste sarcinile acestuia in urmatoarele situatii: concediu/ absenta/ activitate de teren); Verifica rapoartele de livrare.
ILRA PINK POST OPERATIONS S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3950 RON/Luna

Consultant Relatii Clienti


Candidatul ideal - Studii medii;- Abilitati bunede utilizare a calculatorului;- Cunostinte minime de operare pachet Microsoft OfficeDescrierea jobului - Prelucrarea bazelor de date de la clienti;- Inregistrarea contractelor si a comenzilor in aplicatia interna;- Gestionarea conturilor de client si generarea rapoartelor recurente;- Asigura suport birourilor postale/ departamentelor in aplicarea procedurilor de lucru.
ILRA PINK POST OPERATIONS S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 852 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Încasator Si Cititor Contoare De Energie Electrica,​ Gaze,​ Apa - Ajofm | Anofm


Ocupatia: ÎNCASATOR SI CITITOR CONTOARE DE ENERGIE ELECTRICAGAZEAPA - AJOFM | ANOFMAngajator: SC ILRA PINK POST OPERATIONS SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BUCURESTI
SC ILRA PINK POST OPERATIONS SRL

Angajare Postas In Judetul Ilfov-bucuresti


Firma cu profil postal cautam postas in judetul Ilfov Bragadiru si Bucuresti sector 1. Activitatea principala este de distributie plicuri la cutiile postale. Oferim salariul minim + bonuri de masa, decont abonament transport ( STB METROU sau auto personal),posibilitate de avansare,bonusuri de performanta. Activitatea se adreseaza si persoanelor care vor sa-si copleteze venitul(pensionari,persoane care lucreaza in ture sau au posibilitatea(disponibilitatea) ca dupa terminarea programului sa mai lucreze cateva ore), Pentru cei care doresc Full-time este avantaj daca detin permis,auto. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr de tel *****6
Pink Post SRL

Angajam Sofer/​postas In Jud Ilfov


Firma cu profil postal angajam sofer/postas in judetul Ilfov. Activitatea principala este de distributie plicuri la cutiile postale. Oferim salariul fix,bonuri de masa,decont transport. Cerem seriozitate,punctualitate spirit de echipa,abilitati de a lucra cu oamenii. Avantaje -se poate lucra si cu masina personala pe care o putem inchiria - program nu este impus este flexibil,de teren, Mai multe detalii le puteti afla prin telefon sau interviu.
Pink Post SRL

Angajam Sofer/​postas,​ Chiajna


Angajam postas/curier, in Judetul Ilfov Chiajna Constituie avantaj daca locuiti in localitate si detineti auto+permis B,dar nu este o conditie obligatorie. Nu este necesara experienta. Oferim contract de munca,salariul fix decont transport STB,METROREX sau carburant daca utilizati auto personal,bonuri de masa. Activitaea este de distributie plicuri la cutiile postale. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon sau programare interviu. Acceptam si persoane care doresc sa lucreze part-time.
Pink Post SRL

Angajam Curier


Angajam curier in localitatile: Bragadiru,Magurele,Chiajna. Oferim salariu fix bonuri de masa,decont transport Acest loc de munca se adreseaza si peroanelor care vor sa completeze venitul lunar. Relatii la numarul de telefon, Permisul auto nu este obligatoriu,dar este un avantj.
Pink Post SRL

Angajam Sofer


Firma cu profil postal angajeaza soferJud Ilfov. Oferim salariu fix,instruire la locul de munca un climat corespunzator. Dorim seriozitate,colaborarea cat mai buna cu echipa,punctualitate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactatii la numarul de telefon. 0***.***.***. Va asteptam in echipa noastra.
pink post s.​r.​l.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 8 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.