Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Pinum Doors & Windows

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


In Romania, calitatea si stilul produselor Nusco pot fi gasite sub semnatura Pinum de peste 25 de ani. Firma noastra produce in Romania si in Italia o gama variata de usi si ferestre : usi de interior, usi de intrare, usi metalice, usi blindate, usi rezistente la foc, ferestre din lemn, lemn cu aluminiu, aluminiu, PVC, si PARCHET. Pinum a cunoscut o dezvoltare continua atat din punct de vedere al capacitatilor de productie cat si a segmentului de piata caruia i se adreseaza. Astazi, Pinum Doors & Windows, parte importanta a Grupului Nusco, inseamna cea mai mare capacitate productiva de usi din Romania, inseamna garantul calitatii produselor livrate si serviciilor prestate, inseamna profesionalismul specialistilor care impreuna pun in miscare acest ansamblu.
Datorita gradului ridicat de flexibilitate si a gamei complete de produse, Pinum Doors & Windows se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, firme de constructii, dezvoltatori cartiere rezidentiale, retele de retail, societati de distributie, proiecte publice, etc.
Te asteptam sa faci parte din echipa noastra !
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer In Industria Lemnului

Inginer In Industria Lemnului


PINUM DOORS & WINDOWS
Candidatul ideal Capacitate organizatorica, abilitati de comunicare si motivare, spirit analitic, seriozitate, Capacitate de a invata intr-un timp scurt produsele firmei ; Abilitati de munca in echipa; Permis de conducereCategoria B. Bune cunostinte utilizare PC: MS Office (Word, Excel); Cunosaterea AUTOCAD constituie un avantaj. Capacitate de efort constant si perseverenta in activitatea desfasurata Descrierea jobului - asigura suportul tehnic in vederea desfasurarii procesului de productie specific unitatii : - intocmeste desenul tehnic aferent produsului care este aprobat de conduc
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.