Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Planet Fun

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Remote


Cine suntem noi?

Noi suntem Mindblower.ro - Cadouri Iesite din Minti!
Misiunea noastra e limpede: sa oferim cele mai speciale, traznite, dementiale, bizare, surprinzatoare, cele mai bune si nebune cadouri pe care ti le poti inchipui pentru a iti face tie cat mai usoara misiunea numita " Trebuie sa iau un Cadou!".
Suntem de mare ajutor in momentele in care lipsa timpul cauzeaza stres in cautarea unui cadou intr-o multime de optiuni.
Ce inseamna "MindBlower.ro"? Simplu: cadouri iesite din minti. Probabil cel mai tare magazin online, cu cele mai frumoase cadouri, gadgeturi si accesorii. Atipice. Amuzante. Alaturi de noi vei gasi descoperi lucruri de care nu ai neaparat nevoie, dar pe care le vrei. De la gadgeturi simpatice, pana la obiecte colorate, indraznete, neasteptate, iesite din tipar. Pentru oricine si pentru orice ocazie..
Cuvinte cheie:

Work From Home - Customer Care - Magazin Online Cadouri

Work From Home - Customer Care - Magazin Online Cadouri


PLANET FUN
Candidatul ideal Esti pregatita sa te imbarci intr-o misiune speciala? Uite despre ce e vorba. Cautam o zanutza Customer Care care sa se asigure ca cei mai faini oameni din Romania (adica, ai nostri clienti) primesc la timp cele mai frumoase si traZnite cadouri inchipuite ever. In fiecare zi, in toate colturile tarii (nord, sud, est, vest si centru) zeci de cadouri de pe Mindblower.ro sunt oferite drept ofrande pretioase oamenilor grozavi care-si sarbatoresc ziua de nastere. Fiecare cadou aduce bucurie, emotie si implinire iar noi suntem aici sa ne asiguram ca totul merge perfect! Poti s
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.