Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Poliserv Jg (Pjg)

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Ploiesti


Firma POLISERV J.G. s-a dezvoltat de-a lungul a peste 25 de ani de activitate, ajungand astazi una dintre cele mai mari firme in domeniu din Ploiesti. POLISERV J.G. este una dintre cele mai performante concesiuni ale marcilor Dacia-Renault.
Obiectivul companiei POLISERV J.G. este sa ofere solutii practice intr-un mod transparent, eficient si profesional. POLISERV J.G. este o organizatie care creste constant, se adapteaza permanent la nou, schimba tehnologiile, introduce noi servicii pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor. Succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri. Pentru a ne atinge obiectivele, vom continua sa ne bazam pe increderea clientilor nostri, dar mai ales pe activitatea lor alaturi de noi.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sef Vanzari Auto In Reprezentanta

Sef Vanzari Auto In Reprezentanta


POLISERV JG (PJG)
Candidatul ideal o Persoana activa, harnica si orientata spre rezultate; o Foarte bune abilitati de comunicare; o Gandire analitica; o Capacitate de a-i motiva pe cei din jur prin forta exemplului; o Experienta de lucru cu clientii de minim 3 ani si /sau experienta de management de minim 3 ani; o Abilitatea de a coordona o echipa si de a atinge obiectivele propuse; o Spirit antreprenorial; o Limba engleza – nivel mediu; o Permis conducere cat. BDescrierea jobului Responsabilitati: o Coordoneaza, organizeaza si dezvolta o strategie de vanzari si acţioneaza pentru optimizarea performant
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.