Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Poltergeist - 0 posturi vacante

Website: http://www.euro-instal.ro

Website:http://www.euro-instal.ro


Povestea companiei POLTERGEIST incepe în anul 1998, atunci cand directorul general si-a dorit sa ofere clientilor cele mai bune produse la cel mai bun pret din piata .

Compania POLTERGEIST este prezenta in piata din Romania prin brand-ul numit EURO-INSTAL .

Activitatea principala este comercializarea echipamentelor sanitare , de încalzire si de climatizare prin reteaua de magazine proprii ajunse în momentul de fata la un numar de 19 unitati amplasate în mai multe orase din tara.

Euroinstal ofera consultanţã tehnicã în alegerea sistemelor şi a produselor, un nivel ridicat de stoc livrabil imediat, in orice punct din tara si suficient pentru proiecte de mari dimensiuni.

Livrare este cat mai promptã la domiciliul clientului, la baza cãreia stau reţeaua de depozite regionale si parcul auto important.

Din multa munca , entuziasm , ambitie si profesionalism au venit si rezultatele .

În anul 2010 s-a luat decizia deschiderii unei retele de distributie care sa acopere si vânzarea en-gros pornita initial din Timisoara .

Dezvoltarea acestei retele a continuat prin deschiderea punctului de lucru din Oradea, culminând cu trecerea în anul 2014 de la acoperirea pietei regionale la o acoperire nationala prin deschiderea punctelor de lucru din Cluj , Bucuresti si Sibiu .

Aceste doua ramuri ale companiei sunt completate de o divizie de service care vine sa adauge plus valoare serviciilor oferite de noi.

Tinta companiei noastre este orientarea catre client , prin satisfacerea nevoilor acestuia la standarde cât mai înalte lucru realizat de catre o echipa tânara, dinamica si în continua perfectionare .

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare .

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.