Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Printco

Website: www.printco.ro
Locuri de munca disponibile in: Iasi

Website:www.printco.ro


Grupul de firme Printco-Editura Gama cuprinde două companii: tipografia Printco (www.printco.ro), specializată în producţia de tipărituri publicitare şi ambalaje, şi Editura Gama (www.edituragama.ro), specializată în publicarea cărţilor pentru copii.
Credem în investiţia continuă în calitate, fie că este vorba despre servicii, produse, mediu de lucru, oameni sau relaţiile cu aceştia. Credem în atenţia la detalii şi în cinste. De aceea, grupul de firme Printco-Editura Gama investeşte la fel de mult atât în calitatea umană a angajaţilor şi în calitatea mediului în care aceştia lucrează, cât şi în pregătirea lor profesională, aceste trei elemente fiind considerate baza unei relaţii de calitate atât în interiorul companiei, cât şi între aceasta şi clienţi.
Echipa noastră de producţie este una înalt calificată, beneficiind de stagii de pregătire desfăşurate atât în ţară, cât şi în străinatate.
Suntem principiali, atenţi, corecţi şi oneşti.
Grupul de firme are 150 de angajaţi, cu peste 20 ani de experienţă de producţie pe piaţa naţională, şi realizează o cifră de afaceri de 6 milioane de euro/an.
Sediul central al companiilor este în Iaşi, dar tipografia Printco are şi un centru subsidiar în Bucureşti.
www.printco.ro
www.edituragama.ro
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Grafician Dtp

Grafician Dtp


PRINTCO
Candidatul ideal • Riguros, organizat, responsabil, ambitios, cu grad mare de implicare • Bune cunostinte de utilizare a programelor de grafica: Illustrator, InDesign, PhotoShop, Corel • Experienta in domeniu constituie un avantajDescrierea jobului • Prelucrarea si/sau realizarea materialelor pentru tipar Beneficii Pachet salarial atractiv Stabilitate si oportunitati de crestere Tichete de masa Bonusuri Spor de vechime în companie cuprins între 5% și 15%, începând cu primul an Transport gratuit din zonele Pod Metalurgie, Baza 3 și magazinul Lidl – vizavi de Iulius Mall;
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.