Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Pro Arhidesign

Website: Lipsă informații


Principalul obiectiv al Pro ArhiDesign este sa transpuna cat mai fidel nevoile clientului in proiecte de arhitectura estetice, pastrand standarde ridicate in ceea ce priveste sistemul constructiv si gradul de eficienta energetica, acestea avand implicatii directe in costurile de intretinere ulterioare.

Din 2006, Pro ArhiDesign proiecteaza locuinte individuale, colective, cladiri administrative, unitati de invatamant, sali de sport, spatii de alimentatie publica, spatii comerciale sau hale industriale. Intocmeste planuri urbanistice, furnizeaza urmarire de santier si asistenta tehnica pe parcursul executiei precum si documentatii pentru studii de solutie: SF, DALI, DTAC, PTh-DE, 3D.

Suntem un birou de arhitectura care va poate pune la dispozitie solutii complete pentru caminul dumneavoastra. Credem intr-o relatie stransa intre beneficiar si architect pentru a obtine un rezultat pe masura asteptarilor si viselor clientilor nostri. Proiectarea asistata de calculator ne permite abordarea proiectelor la diferite dimensiuni si executarea lor in termen foarte scurt. Imaginile 3 D realiste ofera beneficiarilor nostri posibilitatea sa vizualizeze rezultatul final inca din faza proiectului.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.