Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Pro Land Invest

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Cine suntem? Star Construct - Birou de vanzari apartamente noi, cu o prezenta de peste 6 ani in Real-estate, avem contracte de exclusivitate / colaborare cu un numar mare de dezvoltatori imobiliari din toate zonele Bucurestiului si un portofoliul larg de unitati spre tranzactionare.
Suntem focusati constant pe dezvoltarea companiei noastre, astfel incat sa oferim clientilor servicii imobiliare de cea mai buna calitate!
Echipa noastra este formata din oameni profesionisti, ambitiosi si prietenosi, astfel te vei simti parte din echipa inca de la inceputul colaborarii! Te asteptam!
Compania a fost infiintata in anul 2014 si are capital 100% romanesc.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Agent Imobiliar Proiecte Rezidentiale

Agent Imobiliar Proiecte Rezidentiale


PRO LAND INVEST
Candidatul ideal - persoana sociabila, dinamica si motivata - abilitati dе comunicare si persuasiune foarte dezvoltate - orientare spre rezultate - spirit antreprenorial - mindset pozitiv - permis dе conducere cat. B (obligatoriu) - autoturism personal ​- experienta in imobiliare / vanzari reprezinta un avantajDescrierea jobului Hai in echipa noastra! Suntеm in cаutare de colegi cаrе isi doresc sа sе dеzvoltе profеsional аlaturi de noi si cu cаre sа impartаsim pasiunea pentru imobiliаrе! Daca si tu doresti sa faci activezi in cea mai efervescenta piata imobiliara din Bucuresti - Pallad
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.