Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Proasistta Auto

Website: https://asistentarutiera.ro/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Cluj-Napoca

Website:https://asistentarutiera.ro/


Autonom Road Assistance (Proasistta) este o societate de asistenta rutiera cu acoperire atat la nivel national, cat si in cadrul Uniunii Europene. Cu un sistem foarte bine pus la punct disponibil 24/7, 365 de zile pe an, se ofera suport prin asistenta telefonica, localizare prin sistem GPS a autovehiculelor de interventie si mobilizarea imediata a echipajului in situatiile de urgenta.

Autonom este singura companie românească care a primit titlul de Best Employer timp de 4 ani consecutiv. Aceeași distincție am primit-o anul acesta în cadrul galei Business Review Awards.

În 2018 ne-am alăturat comunității celor 123 de organizații recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promovează principiile democratice și încurajează libertatea la locul de muncă.

Avem cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, cu o flotă de 9000 de autoturisme noi și 44 de agenții în 33 de orașe.

Misiunea noastră este de a oferi servicii ireproșabile la prețuri oneste.

Mai multe detalii găsiți pe:

www.asistentarutiera.ro
www.autonom.ro
www.leasingoperational.com

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Customer Support - București

Customer Support - București


PROASISTTA AUTO
Candidatul ideal Candidatul ideal: - Bune abilități de comunicare; - Bune cunoștințe de operare pe calculator; (Gmail, Drive, Excel) - Foarte bune aptitudini de orientare către client și atenție la detalii; - Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional; - Punctualitate, spirit de echipa, atitudine pozitiva, persoana empatica si creativa; - Experiența în call center reprezinta un avantaj; - Minime cunoștințe tehnice auto reprezinta un avantaj.Descrierea jobului Principalele responsabilități: - Gestionarea email-urilor și apelurilor telefonice din partea clienților. - Introdu

Sofer Platforma Auto - Asistenta Rutiera Cluj-napoca

Sofer Platforma Auto - Asistenta Rutiera Cluj-napoca


PROASISTTA AUTO
Candidatul ideal - Studii medii; - Permis categ. B - Permis categoria C reprezinta un plus sau experienta pe autoturisme de tip VAN; - Foarte bun cunducator auto; - Experienta de minim 5 ani pe o pozitie similara; - Cunostinte minime de intretinere auto; - Cunoaşterea legislaţiei rutiere în vigoare; - Capacitate de autoorganizare şi punctualitate; - Bune abilitati de comunicare, relationare; - Corectitudine; seriozitate;Descrierea jobului - Asigura transportul autoturismelor care apeleaza la serviciul de tractari auto in conditii de siguranta (transfera autoturismul la volan sau pe pl
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.