Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Prod Alcar Impex

Website: http://www.prodalcar.ro/
Locuri de munca disponibile in: Piatra Neamt

Website:http://www.prodalcar.ro/


Prod Alcar Impex SRL este o firma cu capital privat infiintata in anul 1995, cu o bogata experienta atat in productia mobilierului din pal melaminat si mdf vopsit, cat si productia de mobilier personalizat pe baza de comanda sau proiect. In cadrul firmei se realizeaza o gama variata de produse de mobilier adresate atat consumatorului final, cat si marilor lanturi de distributie.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Technician Automatist Utilaj Cu Comanda Numerica

Technician Automatist Utilaj Cu Comanda Numerica


PROD ALCAR IMPEX
Candidatul ideal Persoană dinamică, organizată, cu abilități și aptitudini tehnice. Experiență anterioară în administrarea echipamentelor tip CNC, centre de prelucrare, linii automate de producție, constituie un avantaj. Cunoștințe de programare și utilizare CNC-uri, reprezină un pas important către selecția către postul oferit.Descrierea jobului Coordonarea, operarea și supravegherea unui sistem automat cu comandă numerică, utilizat în producția mobilierului de serie și masă. Control vizual al calității produselor procesate de acest sistem complex, urmărirea parametrilor de funcționare ai ec

Operatori Utilaje Si Montatori - Fabrica Mobilier Serie

Operatori Utilaje Si Montatori - Fabrica Mobilier Serie


PROD ALCAR IMPEX
Candidatul ideal Capacitate de lucru in echipa; Abilitati de comunicare; Persoana dornica sa invete; Experienta nu este obligatorie, dar, reprezinta un avantaj; Bunul simt este obligatoriu; Descrierea jobului Pentru fabrica noastra angajăm, pentru urmatoarele posturi: Operatori ambalare; Operatori utilaje cantuit; Montatori mobilier; Beneficii: La angajare se ofera salariu fix + bonuri de masa + transport. Ulterior, daca se confirma seriozitatea, salariul va fi marit.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.