Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Pyronova Is Romania - 0 posturi vacante

Website: www.pyronova.com

Website:www.pyronova.com


PYRONOVA a fost înființată în anul 1992 ca o societate orientată spre protecţia împotriva incendiilor. Scopul societăţii constă în soluţionarea eficientă a securităţii la incendiu a obiectivelor, protejarea proprietăților, vieţilor şi a sănătăţii persoanelor, ţinând cont de cerinţele specifice ale utilizatorului, factorii posibili de risc şi păstrarea cerinţelor ridicate asupra calităţii. În prezent, PYRONOVA face parte dintre liderii în domeniul soluţionării şi realizării securităţii antiincendiu pe piaţa din Slovacia, cu o expansiune rapidă în străinătate.

Filosofia de bază a societăţii PYRONOVA este oferirea de soluţii complexe clienţilor în domeniul apărării împotriva incendiilor, aceasta însemnând elaborarea documentaţiei de proiectare, livrarea materialelor, execuția, întreţinerea şi service în timpul perioadei de garanţie şi postgaranţie pentru instalaţiile de apărare împotriva incendiilor. Elementul important al asigurării unei calităţi ridicate este controlul continuu şi obiectiv al produselor şi serviciilor acordate.

Pe baza experienţei multianuale a specialiştilor noştri, asigurăm activitatea de proiectare, execuție, service şi comercială în domeniul evaluării şi soluţionării complexe a securităţii antiincendiu a construcţiilor şi instalaţiilor tehnologice.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.