Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la R&R Beth Filtration

Website: www.rr-bethfiltration.com

Website:www.rr-bethfiltration.com


R&R-BETH este o companie tehnologică care operează la nivel internațional în domeniul tehnologiei de extracție și filtrare, cu angajați cu înaltă calificare și motivație.

Creșterea nevoilor clienților noștri și schimbarea continuă a proceselor de pe piețe sunt forța de comandă din spatele expansiunii pentru creșterea dinamică și organică a companiei noastre. Achizițiile orientate în piețele relevante susțin această strategie.

Atmosfera familială în compania noastră, condusă de parteneri, este fundamentul motivațional al angajaților noștri. Atât partenerii, echipa de management, precum și toți salariații formează împreună o comunitate care favorizează un climat capabil de a susține ideile bune și promptitudinea de a incepe munca.

Valorile tradiționale și experiența alături de o pregătire solidă pentru tineri constituie baza pentru creșterea noastră durabilă. În cadrul procesului ne orientăm spre un schimb activ cu Universitățile, ca legătură de cunoaștere științifică.

Atât ansamblurile individuale, cât și instalațiile complete „la cheie” sunt proiectate, fabricate și instalate de către personalul nostru cu cea mai mare grijă și la cel mai înalt nivel de competențe profesionale. Produsele noastre sunt caracterizate de fiabilitate, eficiență ridicată și durabilitate în cadrul sistemelor specifice ale clienților noștri. Funcționalitatea, eficiența și calitatea sunt principiile de orientare din spatele ideilor noastre de produse și activităţilor de dezvoltare.

Împreună cu companiile partenere suntem capabili să asigurăm toate cerințele necesare, care sunt necesare pentru fluxul continuu, de la planificare, instalare si până la punerea în funcțiune și întretinerea sistemelor.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.