Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ramira - 0 posturi vacante

Website: www.ramira.ro

Website:www.ramira.ro


Ramira este unul dintre cei mai importanti furnizori de dispozitive de sudura din Romania pentru industria auto, o companie al carei renume este consolidat de grupul din care face parte de la inceputul anului 2013 – Grup Chropynska.

Grupul numara peste 1000 de angajati, dintre care 400 sunt ai Ramirei.

Patronatul ceh, cu o viziune pe termen lung, a finalizat proiectele de investitii incepute, si in acelasi timp, a derulat altele noi, constand in achizitia de utilaje performante pentru prelucrari si control, amenajarea spatilor de productie, crearea conditiilor moderne de munca, a spatiilor de instruire pentru angajati si promovarea firmei pe piata de profil, asa incat astazi Ramira se bucura de apreciere ca furnizor in industria auto mondiala.

“Suntem prezenti in industria de automobile de peste 15 ani, cu o experienta de peste 40 de ani in constructia de masini si echipamente. Bazandu-ne pe valorile companiei – responsabilitate, integritate si flexibilitate – construim performanta specifica unei firme cu un nivel ridicat de inginerie, care indeplineste cerintele de integrare a industriei in conceptul Industry .

Dezvoltarea noastra tehnologica ne-a impus o performanta profesionala de exceptie.

Toate aceste asigura competivitatea si calitatea produselor furnizate.”

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.