Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Ravenol Expert Ro

Website: http://ravenolromania.ro
Locuri de munca disponibile in: Arad, Craiova, Oradea, Satu Mare, Timisoara

Website:http://ravenolromania.ro


RAVENOL EXPERT RO srl este reprezentanta in Romania a producatorului RAVENSBERGER Schmierstoffvertrieb Gmb proprietarul brandului RAVENOL.

In anul 2016 ,la 70 ani de la fondarea companiei,produsele RAVENOL sunt produse exclusiv in GERMANIA si sunt exportate in peste 80 de tari, pe toate continentele.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentanta /​ Reprezentant Vanzari

Reprezentanta /​ Reprezentant Vanzari


RAVENOL EXPERT RO
Candidatul ideal Candidatul ideal: Experienta in vanzari minim 3-5 ani. Initiativa, capacitate de comunicare. Perseverenta, seriozitate, implicare. Orientare spre rezultat.Descrierea jobului Descrierea jobului: - DEZVOLTAREA /SUSTINEREA SI IMPLEMENTAREA marcii RAVENOL. - Implementarea strategiei de vanzari si marketing a companiei. - Identificare/ contactarea si racolarea de parteneri noi. - Elaborarea/ prezentarea si sustinerea ofertelor de colaborare la partenerii potentiali. - Gestionarea relatiei cu clientii in termeni de vanzare/ incasare si activitate specifica de marketing.

Functionar Administrativ

Functionar Administrativ


RAVENOL EXPERT RO
Candidatul ideal - studii superioare -cunostinte de operare MSOffice -capacitate de gestionare a mai multor sarcini simultan -persoana pozitiva,dinamica cu dorinta de promovare -abilitati excelente de comunicare,organizare si prioritizare -spirit de echipaDescrierea jobului -asigurarea suportului administrativ pentru echipa de vanzari. -asigurarea suportului administrativ pentru serviciile operationale -evaluarea juridico-financiara a potentialilor clienti si intocmirea contractelor comerciale cu acestia -gestionarea si mentinerea relatiilor cu casa de avocatura -actualizarea bazei de
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.