Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Regata

Website: https://www.regata.ro/
Locuri de munca disponibile in: Arad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Ploiesti, Slatina, Slobozia, Targoviste, Timisoara

Website:https://www.regata.ro/


Dezvoltam compania si marim echipa!


LIDER NATIONAL IN IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE GRESIE SI FAIANTA

Povestea de succes a celui mai mare importator si distribuitor de gresie si faianta din Romania incepe in 1993 si se mentine pe piata datorita increderii oferite de clientii nostri. Serviciile de calitate, orientarea catre client, profesionalismul, preturile competitive reprezinta obiectivele companiei.

Portofoliul nostru de peste 6000 de produse distincte ne ajuta sa anticipam si sa intelegem cerintele pietei si impreuna sa optimizam standardul de viata. In noi gasiti o echipa puternica, motivata, profesionista, atenta la calitatea serviciilor adresata unui public larg.

REGATA are propria retea de magazine in orasul Targoviste, cunoscute pentru preturile de importator practicate. Avem clienti care vin de la distante considerabile pentru a cumpara produse necesare construirii sau renovarii locuintei proprii.

Firma noastra detine si o retea proprie de distributie cu acoperire la nivel national, pentru satifacerea cerintelor clientilor la nivelul intregii tari.

Participant constant si activ la foarte multe targuri si expozitii, acest lucru ne-a ajutat sa anticipam si sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa ne adaptam schimbarilor, sa ne aliniem trendurilor existente, aducand un plus de inovatie si viata caselor voastre.

Din bucuria clientilor nostri rezida dorinta de a-i tine aproape, de a-i fideliza si a-i pozitiona in centru prin adaptarea serviciilor noastre dorintelor voastre. Compania Regata isi reia in fiecare an promisiunea de la care a inceput aceasta poveste de succes, aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, aceea de a aduce bucurie in fiecare casa.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Manager Proiecte Rezidentiale Si Industriale

Manager Proiecte Rezidentiale Si Industriale


REGATA
Candidatul ideal Absolvent de studii superioare Carnet de conducere categoria B Minimum 3 ani de experienta in vanzari (avantaj experienta in domeniul materialelor de constructii si cunoasterea mediului de afaceri) Excelente abilitati de comunicare, prezentare, negociere, planificare, organizare, monitorizare Initiativa, atentie la detalii, capacitate de rezolvare a problemelor Capacitate de planificare, alocare resurse, implementare, organizare si coordonare a strategiei de vanzari in vederea atingerii obiectivelor stabilite Cunostinte operare MS Ofice (Excel, Word)Descrierea jobului Ge

Director Regional De Vanzari

Director Regional De Vanzari


REGATA
Candidatul ideal Absolvent de studii superioare Cunoasterea limbii engleze Minim 3 ani experienta in vanzari (mare avantaj experienta in domeniul materialelor de constructii si cunoasterea mediului de afaceri) Cunostinte aprofundate de vanzari si management strategic Spirit antreprenorial dezvoltat Bun negociator, foarte bune abilitati de networking si comunicare Spirit analitic si structurat, bun organizator Posesor carnet auto, categoria BDescrierea jobului DIRECTOR REGIONAL DE VANZARI – ZONA SUD – locare in Targoviste, Ploiesti sau Pitesti Regiuni acoperite: - ZONA SUD (Arges, Dambo

Area Sales Manager

Area Sales Manager


REGATA
Candidatul ideal Absolvent de studii superioare Carnet de conducere categoria B Minimum 3 ani de experienta in vanzari (mare avantaj experienta in domeniul materialelor de constructii si cunoasterea mediului de afaceri) Excelente abilitati de comunicare, prezentare, negociere, planificare, organizare, monitorizare Initiativa, atentie la detalii, capacitate de rezolvare a problemelor Capacitate de planificare, alocare resurse, implementare, organizare si coordonare a strategiei de vanzari in vederea atingerii obiectivelor stabilite Cunostinte operare MS Ofice (Excel, Word)Descrierea jobul
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.