Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Restart Service

Website: https://www.skin.ro

Website:https://www.skin.ro


Restart Service este noua identitate a Centrului Service SKIN, ale carui expertiza si experienta vor fi mentinute si imbunatatite, pentru beneficiul clientilor nostri. Istoricul centrului nostru de service ne recomanda drept buni experti, avand pregatirea si echipamentele necesare pentru a repara o gama larga de produse.

Centrul National de Service Nikon in Romania, parte a Skin Service, actual Restart, a fost autorizat in septembrie 2007 sa execute reparatii Nikon, de cand a inceput si vanzarea in mod oficial a acestor produse in Romania. Tot din 2007 suntem si Centru Autorizat Service MSI pentru notebook si All-in-one PC.

In 2011 am primit certificarea de Centru Service PHILIPS pentru reparatii monitoare PC. In 2012 am devenit Centru National Service Toshiba in Romania. Inginerii Restart Service sunt acreditati individual ca Toshiba Authorized Service Center Engineer for laptops, tablets, all-in-One PCs sau Toshiba Authorized Service Center Engineer for TV's, DVD and BR-players. Tot din 2012 suntem service autorizat AOC si service autorizat Samsung pentru Monitoare PC.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.