Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Rian & Parteners Consulting

Website: https://www.rian-partners.com/
Locuri de munca disponibile in: Pitesti

Website:https://www.rian-partners.com/


Suntem RIAN&Partners, agenția de recrutare – concept 100% românească ce oferă servicii specializate în managementul resurselor umane din domeniul industrial.

Obiectivul nostru este clar și simplu: eficientizăm orice proces de recrutare și organizare. Ajutăm afacerile ambițioase să ajungă la resursa umană potrivită planurilor de creștere. Susținem candidatii dinamici în a găsi jobul pe care să-l iubească.

Competențele și expertiza în Recrutare și Selecție, Executive Search, Consultanță în Resurse Umane și Diagnoză Organizațională, Coaching, Training în Leadership, Comunicare și Feedback ne-au permis să aducem o abordare cu adevărat unică asupra nișei industriale.

Lucrăm după o metodologie proprie, perfecționată de-a lungul celor 8 ani de prezență activă în piață.

Fie ca este candidat sau reprezentant al unei companii, iti propunem un parteneriat deschis, transparent si durabil.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Grafician

Grafician


RIAN & PARTENERS CONSULTING
Candidatul ideal Studii superioare; Experienta anterioara in lucrul cu Photoshop/ Adobe Ilustrator/ Coreldraw; Persoană cu spirit practic, dinamic; Bune abilităţi de comunicare şi lucru în echipă; Limba engleză – nivel mediu; Capacitate de organizare a unui volum mare de proiecte cu respectarea termenelor limită. Descrierea jobului Asigura realizarea machetelor grafice prin proiectarea conținutului informational; Executa si adapteaza imaginile sau conținutul informational; Propune concepte si editeaza machete necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format pen

Inspector Protectia Muncii

Inspector Protectia Muncii


RIAN & PARTENERS CONSULTING
Candidatul ideal Studii superioare, de preferinta studii tehnice; Atestat PM / PSI; Permis conducere categoria B; Minimum 1 an experienta in domeniul Protectiei Muncii si PSI; Bune cunostinte de operare PC; Cunostinte lb. Engleza- nivel mediu; Cunoasterea legislatiei PM si PSI. Descrierea jobului Identifica pericolele si evalueaza riscurile in scopul completarii acestora pentru fiecare componenta a sistemului de munca; Efectueaza instruiri in domeniul securitatii in munca/situatii de urgenta pentru instruirea introductiv generala/ loc de munca / periodic; Verifica aplica
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.