Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Rofert Romania - 0 posturi vacante

Website: https://rofert.ro/en/

Website:https://rofert.ro/en/


Compania ROfert România, a fost fondată încă din anul 2007, însă cu prezență activă privind consultanta de specialitate în sectorul Agribusiness începând cu anul 2017. Suntem unici distribuitori ai gamei de fertilizanți premium cu aplicare foliară, denumită ROfert. După ani de cercetări, produsele au fost create și adaptate condițiilor pedoclimatice din România chiar de unul din fondatorii companiei ROfert, Doctor Inginer în Nutriția Plantelor.

ROfert România investește continuu în pregătirea profesională a echipei atât pe partea tehnică cât și cea comercială, prin traininguri periodice și prezentări în câmp. Astfel în prezent, compania a ajuns la un număr de peste 40 angajați, iar majoritatea colegilor sunt Ingineri Agronomi!

ROfert România şi-a câştigat o reputaţie de lider în rândul companiilor de fertilizanți din România, reputaţie datorată atât produselor de top, cât mai ales unei echipe de specialişti.

De asemenea, compania ROfert România vine în sprijinul clienților cu toate gamele de imputuri (semințe, produse protecția plantelor, îngrășăminte) precum și cu partea de achiziție cereale!

Dăcă ești hotărât să ai o carieră în agribusiness alătură-te echipei ROfert! Mai multe detalii despre noi puteţi găsi pe www.rofert.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.