Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Romatermit Construct

Website: www.romatermit.ro
Locuri de munca disponibile in: Craiova, Ramnicu Valcea

Website:www.romatermit.ro


Romatermit Construct S.R.L., este un producător român, cu o vastă experienta si consacrat pe piata romaneasca in calitate de producator de sisteme complete pentru anveloparea cladirilor industriale si civile, sisteme complete de invelitori metalice pentru acoperisuri noi sau renovate si sisteme complete de izolare termica si fonica a cladirilor.

Gama noastra de produse este compusa din: panouri sandwich cu spuma poliuretanica PUR/PIR tabla plana prevopsita, laminata si galvanizata la cald, in rulouri sau debitata pe lungimi standard, tigla metalica si tabla cutata,sisteme de colectare si drenaj a apelor pluviale Polnebo sisteme de imbinare si corectie strat protectie furnizate de producatorii Polnebo si Gunnebo.

Calitatea produselor noastre, este certificata atat prin documentatia si agrementarile tehnice obtinute, cat si prin portofoliul foarte mare de parteneri care, au decis sa le includa in lista lor de produse traditionale de oferta. In categoria acestora, se numara deja si o parte importanta de magazine de tip DIY ale unor retele internationale.

Calitatea superioara a materiei prime folosite precum si sistemele de management implementate inca din anul 2006, ne indreptatesc sa afirmam ca asiguram mentinerea unei calitati permanente pe tot parcursul procesului de productie, rezultand astfel produse competitive atat pe plan national cat si international. Toate produsele noastre sunt agrementate si avizate atat din punct de vedere tehnic, cat si sanitar-veterinar. In plus, intreaga noastra gama de produse nu aduce atingere asupra mediului inconjurator, acestea fiind in intregime ecologice

Departament:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari - Zona Ag,​ Vl,​ Ot,​ Dj,​ Gj,​ Mh

Reprezentant Vanzari - Zona Ag,​ Vl,​ Ot,​ Dj,​ Gj,​ Mh


ROMATERMIT CONSTRUCT
Candidatul ideal Bune abilități organizatorice și relaționare interpersonală; Bună cunoaștere a tehnicilor dе negociere; Bună cunoaștere a pieței materialelor de construcții; Atenție distributivă și atitudine proactivă; Orientat către rezultate, soluționarea problemelor; Deschidere la nou, spirit dе inițiativă; Cunoștințe dе operare PC (Word, Excel, Outlook); Experiența profesională: minim 1 an pe un post similar (vanzare panouri sandwich) sau minim 2 ani în vănzarea de materiale de construcții; Studii medii/superioare; Permis dе conducere categoria B; Disponibilitate la
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.