Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Romcarton - 0 posturi vacante

Website:[email protected]


Romcarton S.A. este membră a Grupului Rossmann, unul dintre liderii europeni în producerea hârtiei și ambalajelor din carton ondulat. Grupul Rossmann deţine mai mult de 20 de întreprinderi în 9 țări din Europa și din Africa. Domeniul de activitate al acestor firme este industria hârtiei și/sau cartonului ondulat.

În România, Grupul Rossmann însumează aproximativ 900 de angajați, în cele 3 facilități de producție din București (Romcarton SA) și Suceava (Ambro SA).

Misiunea Rossmann România este să venim în întâmpinarea clienților actuali și potențiali cu ambalaje de calitate, pentru a fi mereu cei mai buni. Viziteaza www.rossmann.ro ca sa afli mai multe informatii despre noi.

Motive pentru care sa lucrezi impreuna cu noi: · Vei beneficia de un plan de integrare personalizat, acompaniat de un tutore · Te sustinem pentru o formare profesionala continua · Construim impreuna un plan de cariera personalizat · Iti oferim un pachet complex de beneficii · Incurajam mobilitatea interna a angajatilor · Sănătatea și securitatea angajatilor noștri este în centrul acțiunilor noastre zilnice

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.