Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Routier European Transport - 0 posturi vacante

Website: WWW.routiertansport.ro

Website:WWW.routiertansport.ro


Routier European Transport - Transportatorul anului 2022 in Romania - premiu acordat de catre revista ,,Ziua Cargo'' în cadrul concursului ,,Romanian Transport Company of the Year 2022'' , o companie cu capital integral romanesc – este unul din jucatorii importanti de pe piata de transport-logistica din Romania. Cu o activitate de peste 15 ani, cifra de afacere de peste 20 mil. Euro pe an si filiale in Europa (Germania, Italia,Olanda), Routier European Transport ofera servicii personalizate de transport rutier, intermodal, naval si aerian la cele mai inalte standarde de performanta.

Succesul Routier European Transport este bazat pe strategia de dezvoltare continua, adaptarea la dinamica pietei precum si indeplinirea cu success a tuturor angajamentelor asumate.

Performanta Routier European Transport se cladeste in fiecare moment pe dinamismul unei echipe tinere si ambitioase pentru care calitatea muncii si satisfactia clientilor sunt principalii factori motivationali. Colaborarea, asumarea responsabilitatii si orientarea spre rezultat sunt valori ce stau la baza activitatii profesionale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.