Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Rus-Savitar

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Timisoara


Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei RUS SAVITAR SA.

Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei RUS SAVITAR SA.. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

DESPRE

Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie de 2 000 000 de mp de PAL din total de 6 000 000 de mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30 000 de garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Deoarece ne doream sa fim cat mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine - Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Iar astazi, numarul lor se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru: www.mobilacasarusu.ro

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Contabil Sef

Contabil Sef


RUS-SAVITAR
Candidatul ideal Studii: -absolvent al invatamantului superior economic de specialitate; Vechime: -vechime de cel putin 5 ani in domeniu, cuprinzand toate aspectele activitatii financiar-contabile; -o pozitie similara intr-o companie de productie, reprezinta un avantaj; Cunostinte: -cunostinte temeinice in ceea ce priveste sistemul organizatoric si financiar-contabil; -cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil; -o buna cunoastere a conducerii contabilitatii computerizate; Aptitudini: -inteligenta (gandire logica, memorie, ca

Fochist

Fochist


RUS-SAVITAR
Candidatul ideal Cerinte: - Experienta in domeniu si autorizatie ISCIR - reprezinta un avantaj; - Competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a centralelor; - Capacitate de lucru în mod individual şi în echipă; - Onestitate, spirit de ordine, viteză de reacţie, capacitate de a prevedea situaţiile deosebite;Descrierea jobului Responsabilitati: - Supravegheaza centralele termice in regim de functionare; - Răspunde de exploatarea instalațiilor de distribuție / producere a energie termice; - Răspunde pentru operarea si curatarea (cu sisteme aut
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.