Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la S.D.A.-Servicii De Depozitare Si Arhivare

Website: www.sda.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:www.sda.ro


Din anul 2007, SDA Servicii de Depozitare si Arhivare SRL asigura managementul documentelor si ofera servicii si solutii complete in domeniul arhivarii si depozitarii documentelor, conform legislatiei in vigoare.

Oamenii formeaza echipa. Dorim sa ne mentinem reputatia bazata pe oferirea unor servicii de inalta calitate printr-o atitudine loiala si profesionista a fiecarui angajat.

Fiecare client reprezinta un caz particular si pentru fiecare definim si modelam solutiile care i se potrivesc cel mai bine.

Ne desfasuram activitatea intr-un mod transparent, etic si responsabil construind parteneriate de afaceri pe termen lung.

Intotdeauna cautam solutii noi si reinvestim pentru imbunatatirea calitatii si performantei serviciilor oferite.

SDA-Servicii de Depozitare si Arhivare SRL

500164 Brasov, Str.13 Decembrie, Nr.96A

Tel: 0268 545800 Fax: 0268 545840

e-mail: office@sda.ro ; www.sda.ro
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie si stocate pentru o perioada de 5 ani.
Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei .

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Director Comercial

Director Comercial


S.D.A.-SERVICII DE DEPOZITARE SI ARHIVARE
Candidatul ideal - Studii superioare (economice şi / sau tehnice); - Experiență pe un post similar minim 3 ani, vânzarea de servicii prezinta un avantaj; - Experiență in vanzari minim 5 ani, cat si in gestionarea relatiilor tip KA; - Experiență în elaborarea și coordonarea bugetelor de venituri și cheltuieli; - Abilități foarte bune de comunicare, coordonare, control si management echipe; - Abilități de negociere, planificare și organizare; - Viziune comerciala axata pe strategii; - Cunoștințe operare PC: MS Office, Outlook, Windows 10, Adobe Acrobat DC – nivel avansat; - Cunoștințe li

Marketing Specialist

Marketing Specialist


S.D.A.-SERVICII DE DEPOZITARE SI ARHIVARE
Candidatul ideal Cerințe: Studii superioare în marketing, comunicare sau relaţii publice; Experienta minima in marketing – 3 ani; Deprinderi avansate de comunicare (vorbit și scris); Cunoștințe bune de operare PC; Adobe Photoshop, InDesign, Adobe Illustrator/Corel Draw) reprezintă avantaj; Constituie un avantaj experiența pe campanii de Google, Social Media, telemarketing, promovare online, organizare evenimente etc; Cunoştinţe / experienţă în marketing online, social media, e-mail marketing, Facebook , LinkedIn și marketing offline; Creativitate, flexibilitate și originalitate; Abilit

Analist Programator

Analist Programator


S.D.A.-SERVICII DE DEPOZITARE SI ARHIVARE
Candidatul ideal Cunostinte avansate PHP, MySQL, MSSQL, Javascript, HTML , CSS , Apache. Experienţă profesională în administrare SGBD, programare PL/SQL, generare proceduri și interogări complexe SQL, monitorizare status job-uri SQL Server. Cunoştinţe privind monitorizarea complexă, optimizarea performanței, replicarea si backup-ul bazei de date. Cunostinte business ERP, constituie avantaj. Capacitate de analiza si sinteza de gasire a unor solutii. Planificare si organizare a operatiilor activitatilor. Spirit de echipa si capacitate de a lucra independent. Disciplina profesionala si cal
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.