Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Sano Vita - 0 posturi vacante

Website: www.sanovita.ro

Website:www.sanovita.ro


Zi de zi mai bine este o convingere – una optimistă și încrezătoare că ”mai binele” este întotdeauna posibil, că există cel puțin o soluție la orice dificultate întâlnită și că ține de fiecare dintre noi să avem o viață mai bună și să trăim mai sănătos. Zi de zi mai bine înseamnă să îți dorești să fii mereu mai bun. Azi mai bun ca ieri și mâine mai bun ca azi.

Zi de zi mai bine este un mod de a acționa – marile schimbări încep cu pași mici și continuă cu formarea de obiceiuri sănătoase. Un stil de viață sănătos și echilibrat este mai aproape și mai facil decât credem, prin mici îmbunătățiri aduse în viața noastră cotidiană: ce mâncăm, cum ne îngrijim corpul, ce facem pentru a fi echilibrați emoțional, cum ne organizăm mai bine timpul etc.

Zi de zi mai bine este și modul în care acționăm la nivel de companie – zi de zi suntem motivați de progres, de mai bine – nu doar pe plan operațional, ci și în viața consumatorilor noștri. Ținem pasul cu nevoile și dorințele lor și venim în permanență cu noutăți care să îi ajute să aibă o alimentație mai sănătoasă, le punem la dispoziție idei și surse de inspirație și îi susținem să trăiască așa cum își doresc, mai echilibrat, mai armonios, mai sănătos.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.