Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Sapte Spice

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Înfiinţat în anul 2007 prin desprinderea diviziei de morărit din cadrul grupului Vel Pitar, Șapte Spice este liderul pieţei de morărit din România. În ultimii ani compania a cunoscut o evoluţie impresionantă, astfel că în prezent deţine 12% din totalul pieţei de morărit din România.

Șapte Spice operează 4 mori în: Rm. Vâlcea, Braşov, Iaşi și Tg. Jiu, cele de la Rm. Vâlcea și Brașov fiind cele mai moderne mori din ţară, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Cu angajaţii de elită, pregătiţi la nivel european şi un sistem eficient de producţie şi distribuţie, Șapte Spice oferă clienţilor săi un raport excelent calitate - preţ, produsele remarcându-se prin calitatea superioară şi proprietăţile nutritive deosebite.

Șapte Spice investeşte constant în tehnologie, inovaţie şi servicii, astfel că în prezent este singurul producător român care garantează calitatea făinii integrale, obţinute prin macinarea în proporţie de 100% a bobului de grâu. De asemenea, Șapte Spice a fost primul producător care a introdus în România corecţia enzimatică totală a făinurilor şi eliminarea aditivilor chimici.

Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Director Achizitii - Domeniul Agroalimentar

Director Achizitii - Domeniul Agroalimentar


SAPTE SPICE
Candidatul ideal - Studii superioare finalizate in domeniul tehnic/ economic; - Experienta relevanta pe o pozitie manageriala, cu experienta in administrarea bugetelor si in managementul aprovizionarii; - Experienta anterioara in domeniul achizitiilor de cereale, cunoasterea foarte buna a pietei cerealelor reprezinta un avantaj; - Excelente abilitati de vanzare si negociere; - Abilitati de planificare, focus pe rezultate; - Permis de conducere categoria B.Descrierea jobului Directorul de achizitii asigura conducerea efectiva a echipelor departamentului de Achizitii printr-o executie excel
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.