Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Sarto Made To Measure - 0 posturi vacante

Website: WWW.SARTO.RO

Website:WWW.SARTO.RO


Descrierea companiei
Suntem SARTO bespoke, cel mai cool atelier de costume la comandă, ce servisează cei mai importanți oameni de business din România.
Avem 10 ani de experiență pe piață, fiind primul atelier de croitorie bespoke din România, ce se ocupă cu consilierea vestimentară și construcția ținutelor de business și ținutelor de ceremonie pentru cei mai de succes oameni de afaceri. SARTO este recunoscut pentru producția costumelor, a cămășilor și a accesoriilor de lux, pe comandă.


Echipa SARTO este tânără și energică și este focusată pe a oferi cele mai bune servicii și produse clienților săi. Suntem o companie care își respectă obiectul de activitate, clienții și echipa, motiv pentru care ne ghidăm zilnic după un set de reguli, principii și obiective clare.

Birourile SARTO sunt pe strada Maior Gheorghe Șonțu 10-12, lângă stația de metrou Aviatorilor, având o terasa încapatoare peste parcul Herăstrău, loc în care organizăm și evenimente. Showroom-ul SARTO este la aceeași adresă, iar prezentarea sa poate fi vazută aici: https://www.youtube.com/watch?v=FucwJXyEtP4

Mai multe informații puteți descoperi pe www.sarto.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.