Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Search Chemicals - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


S.C. Search Chemicals S.R.L. este o companie romaneasca cu activitate de comert/ import/export,, infiintata in anul 2003,fost proprietar al lantului de magazine Praktiker Romania, membra a unui grup de firme, companii cu puternica activitate de productie si comert.

Principiile dupa care isi desfasoara activitatea firma noastra cuprind inclinatia catre indeplinirea celor mai inalte cerinte de calitate ale clientilor, eficienta in indeplinirea acestor cerinte, cat si atasamentul pe termen lung fata de partenerii de afaceri. Acestea au fost principalele motive pentru care firma noastra are colaborari permanente cu principalele retele KA si este furnizorul permanent al marilor producatori din tara atat pe segmentul food cat si non-food dar si un furnizor important de materii prime si bunuri de larg consum pentru piata externa din Bulgaria, Ungaria, Germania, Italia,...
Suntem importatorii si detinatorii unor branduri de baterii sanitare,becuri ,produse in door /out door cu renume pe piata-Sidef ,PowerX,Homelux.

Produsele noastre corespund celor mai inalte cerinte de calitate, cu cel mai bun raport calitate-pret.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.