Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Seko Sieta

Website: www.seko.com
Locuri de munca disponibile in: Cluj-Napoca

Website:www.seko.com


De mai bine de 40 de ani, SEKO a proiectat și fabricat pompe și soluții de dozare deosebite pentru piețele de curățare și igienizare, tratare a apei și procese industriale, iar acum livrează la nivel global în peste 100 de țări. SEKO este unică printre principalii concurenți ai săi prin amploarea sa și diversitatea portofoliului, care acoperă mai multe sectoare de afaceri și multe aplicații variate, continuând să își ofere serviciile prin intermediul a peste 1.000 de angajați.

Misiunea noastră

SEKO, este o familie de profesioniști pasionați și dedicați. Ascultăm pe fiecare dintre partenerii noștri și ne angajăm în a oferi soluții potrivite pe piețele de igienă, tratare a apei și procese industriale.

Valorile noastre

SEKO este cu adevărat o organizație multinațională, care se mândrește cu angajați de la Shanghai la Sao Paolo și de la Stockholm la Johannesburg - o echipă dedicată, angajată să se asigure că afacerile partenerilor și clienților săi funcționează eficient, în siguranță și în mod fiabil.

Seko Sieta S.r.l.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Lacatus Montator

Lacatus Montator


SEKO SIETA
Candidatul ideal Absolvent min. studii medii; Experienta in domeniu: lacatus mecanic sau lacatus montator; Cunostinţe tehnice/desen tehnic si tehnologii de fabricaţie; Seriozitate, aptitudini practice;Descrierea jobului Montajul echipamentelor Seko: pompe si sisteme de dozare; Monteaza componentele si subansamblele conform documentatiei tehnice; Testarea produselor și identificarea potențialelor defecte; Efectueaza toate lucrarile cu respectarea cerintelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instructiunile tehnologice;
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.