Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Selectsoft - 0 posturi vacante

Website: http://selectsoft.ro

Website:http://selectsoft.ro


SELECTSOFT deține o experiență de peste 14 ani în dezvoltarea soluțiilor informatice complexe și inovative, dedicate cu preponderență domeniului economic. Produce și comercializează aplicații software de gestiune pentru societățile din România care activează în diferite industrii precum Retail, Horeca, Service și Producție.
Soluțiile sunt perfect customizabile, iar configurația versatilă și adaptabilă pe domeniul de activitate al companiei, ajută orice antreprenor să aibă un control deplin, să își crească profitul, dar și să își optimizeze procesele.
Dezvoltate local de către o echipă dedicată de programatori români, aplicațiile se pot adresa punctual, cu suport accesibil și personalizat, pe specificațiile fiecărei afaceri și răspunde țintit nevoilor operaționale, de gestiune și monitorizare.
Aplicațiile SelectSOFT acoperă majoritatea nevoilor unui business, iar accentul este pus pe calitate, ușurința în utilizare și adaptarea funcționalităților la nevoile clienților.
Misiunea companiei este să contribuie la creșterea performanței și productivității clienților săi prin implementarea și dezvoltarea unor soluții personalizate, bazate pe înțelegerea nevoilor specifice fiecărui business.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.