Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Selgros

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Brasov


Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Achiziții Food

Asistent Achiziții Food


SELGROS
Candidatul ideal - studii medii; - experienta in domeniu reprezinta un avantaj; - cunostinte de operare PC(MS-Office); - cunostinte bune de limba engleza; - gandire organizata,analitica si flexibila; - abilitati de comunicare si lucru in echipa; Descrierea jobului - prelucrarea datelor referitoare la sortimentul de marfuri; - actualizarea datelor referitoare la furnizori; - analiza si actualizarea conditiilor de colaborare cu furnizorii; - comunicarea cu furnizorii si colegii din magazine; - urmarirea masurilor de promovare a vanzarilor in magazine; - participarea la realizarea
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.