Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Senneville Inter

Website: www.senneville.ro
Locuri de munca disponibile in: Timisoara

Website:www.senneville.ro


Senneville ți se prezintă după mai bine de 20 de ani de activitate. Din 1993 și până astăzi, am trecut de la o afacere clasică de familie la o înfățișare spectaculoasă și produse pe măsură! Cum? Prin retehnologizare (2007) și rebranding (2014). Din 2015, Senneville dezvoltă cu succes conceptul premium-accesibil, alături de sub-brandul Senneville DulceDulce, și oferă unui segment extins de public produse de panificație, patiserie și cofetărie la standarde ridicate.

În Timișoara suntem Senneville x 3: locațiile noastre amplasate strategic și amenajate modern sunt vizitate în fiecare zi de iubitorii de bunătăți.

Suntem încântați că îi putem număra între clienții noștri pe distinșii membri ai Casei Regale a României. Avem onoarea de a livra constant produse de panificație, patiserie și cofetărie atât la vizitele Familiei Regale în Timișoara, cât și la reședința din Săvârșin și la evenimente speciale.

Departament:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Vanzatoare - Cofetarie /​ Patiserie

Vanzatoare - Cofetarie /​ Patiserie


SENNEVILLE INTER
Candidatul ideal Abilitati de comunicare si prezentare, simtul raspunderii, flexibilitate, spirit de echipa, dezvoltarea relatiilor cu clientii deja existenti si atragerea de noi clienti.Descrierea jobului Principalele activitati: Prezinta si vinde produsele expuse in locatie; Receptioneaza produsele conform avizelor; Pregateste si impacheteaza produsele pe care le vinde clientilor; Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora; Verifica periodic stocurile din magazin; Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre ele; Se luc

Inginer Tehnolog Alimentatie - Cofetarie/​patiserie

Inginer Tehnolog Alimentatie - Cofetarie/​patiserie


SENNEVILLE INTER
Candidatul ideal Aptitudini speciale: spirit de ordine si disciplina capacitate de organizare si decizie competente in dezvoltarea echipei si capacitatea de delegare capacitate de prevedere a situatiilor deosebite echilibru psihic si emotional vitaza de reactive si capacitate de a lua decizii abilitati de comunicare flexibilitate / rezistenta la efort si stres preocuparea permanenta pentru ridicarea nivelului professional individual. Descrierea jobului Coordonarea echipei de productie; Instruirea si integrarea in echipa a personalului nou; Elaborarea si completarea
Departament:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.