Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Serpico Trading - 0 posturi vacante

Website: http://www.serpico.com.ro

Website:http://www.serpico.com.ro


De 29 de ani, Serpico Trading este o companie de renume pe piaţa românească de import şi distribuţie de produse alimentare. De asemenea compania Serpico are in portofoliu si marci proprii precum O'Green, DeFish si BestMeat. Clientii nostri sunt in principal de tip IKA si anume marile lanturi de magazine la nivel national – Mega Image, Carrefour, Kaufland, Cora, Selgros, Auchan, Profi s.a..
Echipa Serpico este o resursa deosebit de importanta si de aceea beneficiaza de toata atentia noastra printr-un proces de integrare rapida, posibilitatea de a acumula cunostinte intr-un domeniu dinamic si posibilitati reale de dezvoltare a carierei.
Parteneriatele de încredere pe care le-am consolidat cu producători europeni de renume ne-au permis să aducem pe piaţa românească o serie variată de produse alimentare congelate, refrigerate şi ambientale, pentru care să asigurăm distribuţia naţională. Printre partenerii noştri străini, se numără: Siblou, Kerrygold, Olitalia, Sera. Suntem de asemenea prezenti si pe piata de Traditional Trade prin distribuitori, local key accounts si horeca.
Calitatea serviciilor noastre este confirmată şi de certificatul ISO 9001:2008 şi de aprecierea UKAS – Quality Management.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.