Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Simplu Credit Ifn - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Simplu Credit ofera imprumuturi nebancare rapide, flexibile, simple si corecte pentru toată lumea, fie ele persoane fizice sau juridice.

Infiintata în anul 2004, compania a intrat pe piața romaneasca cu scopul de a oferi clientilor credite cât mai simple și cu mai puțina birocratie. Din anul 2007, Simplu Credit desfășoară activități de creditare, fiind autorizata de Banca Naționala a Romanie și inscrisa în Registrul General Bancar sub nr nr. RG-PJR-42-110101/16.01.2015.

În prezent, Simplu Credit deține puncte de creditare în Bucuresti, Ploiesti, Brașov, Pitesti si Sibiu, însă nu se oprește aici. Extinderea companiei continua din dorința de a fi cât mai aproape de clienți și pentru a fi un ajutor important în realizarea viselor și nevoilor acestora. Suntem deschiși și corecti, agenții noștri oferind cele mai bune sfaturi clientilor în decizia de creditare și informandu-i asupra tuturor detaliilor creditului înainte de semnarea contractului.

Clientii Simplu Credit care aplica pentru un împrumut la noi, beneficiaza de un proces de analiza rapid și un răspuns în maxim 48 de ore, iar în cazul acordarii creditului, banii sunt virati direct în contul solicitantului. Oferim soluții flexibile, încercam sa înțelegem corect situația clientului, identificam împreuna cu el cele mai potrivite produse și ii oferim siguranța ca informațiile furnizate, atât în procesul de analiza, cât și după, sunt pastrate în deplina siguranța. Prin cele peste 12 500 de credite acordate, am ajutat un numar de peste 11 000 de clienți din toată țara, iar peste 1 500 de clienți fideli au avut încredere în Simplu Credit și au accesat mai multe credite.

Angajatii Simplu Credit sunt oameni pasionati, profesionisti și concentrati permanent pe nevoile clientilor. Lucram în echipa și suntem pregătiți sa oferim soluții financiare flexibile si accesibilie pentru toată lumea.

Dacă te pasionează domeniul financiar nonbancar, ești entuziast și dornic de reusita, esti in cautarea unui loc de munca sau doar îți dorești un venit suplimentar, te așteptam să facem cunoștința.

Alatura-te echipei și construieste-ti o cariera de succes împreuna cu Simplu Credit!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.