Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Sky Group

Website: www.skyprint.ro
Locuri de munca disponibile in: Ghiroda, Timisoara

Website:www.skyprint.ro


De mai bine de 11 ani, compania Sky Group își păstrează poziția printre liderii pieței de printing din România. În tot acest timp, am continuat să construim pe o bază solidă de know-how și să îmbunătățim constant produsele și serviciile, răspunzând cerințelor de funcționalitate și competitivitate cu eficiență și dinamism.

Sky Group este unic importator si distribuitor ai produselor Sky Print si de curand unici importatori ai echipamentelor de printare ( imprimante si multifunctionale ) marca Pantum (by Lenovo )

Cu o retea de distributie de peste 1000 de revanzatori la nivel national , peste 60 de angajati ,o linie proprie de productie , o linie CTC , depozit in Timisoara si Bucuresti , compania se dezvolta exponential de la an la an ,oferind totodata angajatilor oportunitatea de avansare accelerata in cadrul companiei.

Sky Group dispune de unul dintre cele mai puternice departamente de telesales atat pe distributia nationala cat si pe departamentul B2B.

Pentru mai multe detalii despre companie va invitam sa accesati siteurile noastre : www.skygroup.ro , www.skyprint.ro

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sofer Transport Persoane Locatia Dumbravita

Sofer Transport Persoane Locatia Dumbravita


SKY GROUP
Candidatul ideal Angajam Sofer transport angajati pentru locatia din Dumbravita. Asteptam cu interes CV-uri si din localitatile: Timisoara, Ghiroda, Giarmata Vii, Giarmata Mare, Covaci, Remetea Mare sau Sanandrei. - Organizat si punctual; - Atent, responsabil, corect; - Vechime permis auto categoria B minim 2 ani; - Cunostinte tehnice auto la nivel minim.Descrierea jobului - Desfasoara transport personal la si din locatia Dumbravita, platforma Ferma 10, punctul de lucru; - Transporta angajatii pentru doua schimburi; - Respecta procedurile si normele legale privind transportul de pers

Tehnician Echipamente Print

Tehnician Echipamente Print


SKY GROUP
Candidatul ideal - Responsabilitate, initiativa si spirit de echipa; - Cunostinte de configurare/depanare imprimante; - Cunostinte in domeniul IT Hardware si Software; - Minim 2 ani experienta.Descrierea jobului Descrierea jobului: - Asigura mentenanta si service-ul echipamentelor hardware ( imprimate, copiatoare, multifunctionale,); - Instalarea echipamentelor vandute de companie; - Executarea de lucrari de depanare/asamblare/ reconditionare copiatoare, imprimante, depanare soft si hard. Punct de lucru: Dumbravita!
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.