Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Slavia Pharm

Website: www.slaviapharm.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.slaviapharm.ro


Slavia Pharm este o companie producatoare de medicamente fondata in anul 1997.

In anul 2006, am construit propria linie de productie, iar in 2007 aceasta a fost certificata GMP pentru FFSDO (comprimate, comprimate filmate, capsule, plicuri) si FFSSMD (geluri, crème, unguente).

Cu un portofoliu de 100 de produse, Slavia Pharm are o capacitate de productie de 12 milioane de comprimate, 100 de milioane de plicuri, 500 de milioane de capsule, 1 milion de tuburi pe an.

In cadrul procesului de productie beneficiem de echipamente moderne, iar calitatea produselor este data de un cumul de factori precum sistemul eficient de asigurare a calitatii, personalul specializat si instruit continuu si tehnologia moderna.

Compania produce medicamente de uz uman pentru administrare orala si cutanata: OTC&RX, suplimente alimentare si produse cosmetice.

Productia si vanzarea produselor Slavia Pharm respecta standardele BPF.

Extindem constant gama de produse, axandu-ne pe calitatea lor, pentru a obtine preturi competitive.
Cuvinte cheie:

Operator Vanzari Telefon (telesales)

Operator Vanzari Telefon (telesales)


SLAVIA PHARM
Candidatul ideal - abilitati de comunicare si negociere - abilitati de organizare si planificare - orientare catre client si rezultate - operare PC (pachet MS Office) mediu si avansat - spirit de echipa - experienta in vanzari directe sau vanzari prin telefon de minim 1 an (constituie avantaj experienta in activitati de call center sau vanzari in piata farma).Descrierea jobului - promoveaza numele, imaginea si serviciile companiei in relatiile cu clientii - stabileste, mentine si dezvolta relatii de afaceri cu clientii existenti, dar si extinde portofoliul de clienti - construieste plan
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.