Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Societatea De Producere A Energiei Electrice In Hidrocentrale Hidroelectrica - 1 posturi vacante

Website: https://www.hidroelectrica.ro/
Locuri de munca disponibile in: Caransebes, Drobeta-Turnu Severin, Sibiu, Slatina, Targu Jiu

Website:https://www.hidroelectrica.ro/


Hidroelectrica este lider in productia de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National, fiind o companie vitala pentru un sector strategic cu implicatii in siguranta nationala.
Infiintata in anul 2000, Hidroelectrica a reusit sa se impuna pe Piata de Energie din Romania datorita experientei, credibilitatii si flexibilitatii sale, fiind in prezent principalul producator si furnizor de energie din Romania cat si principalul furnizor de servicii tehnologice de sistem.
Cu o productie in an mediu hidrologic de peste 17 TWh generata in sucursale amplasate strategic pe teritoriul tarii, Hidroelectrica furnizeaza cca. 30% din productia totala a tarii, in functie de hidraulicitatea anului, in timp ce media volumului serviciilor de sistem din ultimii 10 ani este de cca. 70% din totalul serviciului de reglaj secundar, cca. 84% din serviciul de rezerva tertiara rapida si 100% din serviciul de asigurare a energiei reactive debitata sau absorbita din retea in banda secundara de reglaj a tensiunii, din necesarul Sistemului Energetic National.
Hidroelectrica, prin puternica sa cultura organizationala, urmareste sa isi consolideze pozitia de lider pe Piata de Energie din Romania printr-o dezvoltare optima a capacitatilor de productie, precum si sa devina un jucator important al Pietei Regionale de Energie in perspectiva.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Iinginer/​economist - Furnizare 8 Posturi

Iinginer/​economist - Furnizare 8 Posturi


Candidatul ideal S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. organizează la sediul societatii din Bd. Ion Mihalache nr. 15-17, etaj 10-15, sector 1 Bucuresti, concurs cu recrutare internă și externă pentru ocuparea pe durata nedeterminată a urmatoarelor posturi:- 2 posturi de Inginer/ economist (cu loc de munca la UHE Caransebes) - Biroul Furnizare Caransebes - Serviciul Furnizare – SH Hateg;- 1 post de Inginer - Serviciul Furnizare - SH Portile de Fier;- 1 post de Inginer (cu loc de munca la UHE Tg Jiu) - Biroul Furnizare Targu Jiu - Serviciul Furnizare – SH Portile de Fier;- 1 post de Inginer/ economist
SOCIETATEA DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE IN HIDROCENTRALE HIDROELECTRICA
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.