Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Soft Media - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Soft Media SRL este infiintata in 2007 si isi desfasoara activitatea in doua directii: in instalatii cu brandul Climasoft si sisteme audio cu brandul Audioclub.
In directia instalatiilor oferim solutii complete de pachete solare termice, sisteme de ventilatii, sisteme de filtrare si purificare a apei si aproape toata gama de echipamente de instalatii.
Personalul nostru instruit ofera atata asistenta in vanzari cat si consultanta tehnica la proiect.
Avem in portofoliu peste 160 de producatori si peste 7500 de echipamente.

In directia echipamentelor audio, oferim sisteme audio hi-fi pentru uz personal in locuinta si sisteme audio portabile. Pentru sectorul profesional, venim cu solutii atat pentru muzicieni cat si solutii pentur instalatii fixe precum restaurante, pub-uri, cluburi si echipamente pentru evenimente. Aici avem in portofoliu peste 120 de branduri ce insumeaza peste 4500 de echipamente.
Suntem o echipa de profesionisti pasionati de performanta. De-a lungul acestor ani am acumulat experienta, am legat relatii cu aproape toti producatorii de echipamente de climatizare si am onorat sute de contracte cu succes.
Imbratisam si incurajam tehnologiile inovatoare, orientate catre eficientizarea consumului si protectia mediului inconjurator.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.