Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Solid House

Website: https://solidhouse.ro
Locuri de munca disponibile in: Constanta

Website:https://solidhouse.ro


Solid House este un dezvoltator imobiliar de top, activ in Constanta si statiunea Mamaia, ce detine in portofoliu ansambluri rezidentiale de lux, apartamente amplasate in blocuri moderne, complet finisate, ce satisfac nevoia de liniste si confort pentru clientii nostri.

Solid House si-a facut aparitia in peisajul imobiliar constantean inca din 2010 cu proiecte unicate, cu o experienta dobandita prin realizarea a sute de apartamente. Dezvoltatorii acestui proiect prezinta pietei imobiliare din Constanta un concept cu cele mai inalte standare de calitate.

Fiecare proiect este unic, iar pentru aceasta investim creativitatea si munca sustinuta pentru a gasi solutii care sa vina la intampinarea clientilor nostri.

Imbinand arhitectura moderna si materialele inovatoare, Solid House reprezinta liderul imobiliar al zonei in care activeaza.

https://solidhouse.ro

Departament:
Cuvinte cheie:

Director Tehnic /​construction Project Manager

Director Tehnic /​construction Project Manager


SOLID HOUSE
Candidatul ideal Studii superioare Facultatea de Construcții Civile; Experiență relevantă de minim 5 ani pe o pozitie similara, coordonand simultan 5-7 santiere de anvergura mare. Cunoștințe tehnice solide în domeniul construcțiilor; Cunoștințe privind legislația în vigoare din domeniul construcțiilor (acte normative, reglementări tehnice, regulamente, proceduri, specificații tehnice, normative, instrucțiuni tehnice, ghiduri și metodologii), atât în ceea ce privește legalitatea executării lucrărilor de construcții, cât și calitatea lucrărilor de construcții; Cunoștințe avansate de PC și MS
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.