Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Sonya Mod - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Melkior a luat nastere in urma cu 15 ani din pasiunea si dorinta a doi tineri francezi, Alexandre si Eric, de a oferi femeilor moderne posibilitatea de a avea acces permanent la produse cosmetice profesionale cu ajutorul carora sa obtina machiajul pe care si-l doresc, Convingerea celor doi este ca femeile trebuie sa aiba acces la produse de lux, in tendinte, de aceea au creat produse de inalta calitate din cele mai bune ingrediente.

Colectia Melkior cuprinde rujuri mate, farduri, fonduri de ten, rimeluri si multe alte produse cosmetice pentru un machiaj spectaculos si profesional ce invita femeile sa se simta confortabil in pielea lor, sa fie sarmante , unice, sa seduca si sa fie mereu in tendinte. Clientele Melkior isi pot crea propria poveste, pot da viata trairilor si dorintelor sale cu ajutorul unui fond de ten catifelat, un rimel profesional care sa le ofere eleganta privirii si un ruj care sa le faca unice si speciale. Dar cum o tinuta spectaculoasa, nu este niciodata completa fara o manichiura impecabila, brandul a creat oja semipermanenta, durabila, deosebita ce ofera rezistenta unghiilor si o stralucire de durata.

Pentru oferirea produselor de inalta calitate, unice si inegalabile, sute de oameni sunt implicati in toate etapele de fabricatie, de la productie pana la vanzare, isi impart emotiile, sentimentele si muncesc pentru obtinerea scopului comun: sa duca brandul Melkior pe cele mai inalte culmi. De asemenea, Melkior colaboreaza cu profesionosti din domeniul frumusetii, acordand o mare atentie cerintelor acestora, produsele companiei fiind utilizate in prezent de importanti stilisti de unghii si make-up artisiti.

Echipa Melkior te vrea sa te alaturi! Daca esti pasionat de domeniul frumusetii, esti ambitios, comunicativ te asteptam sa ne cunoastem si sa ducem mai departe povestea Melkior . Impreuna putem face femeile sa se simta speciale, frumoase, sa le dam privilegiul sa aiba permanent un machiaj deosebit, o manichiura ingrijta si un par matasos cu ingrediente ce cea mai buna calitate. Milioane de inimi din intreaga lume bat in ritmul Melkior.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.