Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ssangro Cars - 0 posturi vacante

Website: https://ssang.ro/

Website:https://ssang.ro/


Dealer exclusiv auto SsangYong - Koreea

Din pasiune pentru masinile Coreene!

Suntem o echipa competitiva, profesionista, care pune pasiune in tot ceea ce face, care mai presus de toate aseaza nevoile clientilor sai!

Suntem orientati catre rezultate si eficienta si dorim ca prin pozitia pe care o ocupam in piata auto sa ajungem sa oferim placerea de a conduce o masina inteligenta cator mai multi clienti!

Designul modern, Calitatea consacrata, tehnologia cea mai moderna si comfortul sunt trasaturi ale unui Brand "inteligent" in care noi echipa SsangRO credem cu tarie!

Valorile noastre sunt cele care ne ghideaza in atingerea succesului in afaceri. Pretuim cel mai mult rezultatele, inovatia, implicarea si perseverenta, respectul si bucuria de a lucra in echipa.

Imbratisam cu drag schimbarea, ne place sa ne auto-provocam, abordam in mod constant multitasking-ul si accesam pentru membrii echipei noastre specializari multiple, dorindu-ne astfel mereu sa ne depasim propriile limite, sa evadam din zona de comfort, deoarece doar acolo putem creea rezultate extraordinare pentru vietile noastre si pentru cele ale clientilor nostri!

SsangRO = Viteza, Rezultate, Echipa, Bucurie, Inovatie & Solutii!

Impreuna suntem de neoprit!

Alatura-te echipei SsangRO Cars chiar acum!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.