Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Stift Lux Design - 0 posturi vacante

Website: https://www.stift.ro/

Website:https://www.stift.ro/


Compania Stift Lux Design, a fost infiintata in anul 1997 la Bucuresti, specializandu-se in executia de lucrari din fier forjat. Inca de la inceput, am contribuit la dezvoltarea domeniului si culturii fierului forjat in Romania, reinnoind interesul pentru lucrari de cea mai inalta calitate.

In anul 2005, Stift Lux Design a fost prima companie romaneasca care a inceput sa comercializeze elemente din fier forjat, venind in sprijinul atelierelor cu o gama larga de produse semifabricate la preturi avantajoase. Astfel, am contribuit decisiv la cresterea pietei fierului forjat in Romania, facand fierul forjat mai accesibil consumatorului final.

La momentul actual, suntem cunoscuti ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori si importatori de elemente din fier forjat din Romania si Republica Moldova. Oferta noastra insumeaza peste 3000 de articole disponibile in stoc si deservim intreaga tara printr-o retea de 14 depozite proprii.

Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara la preturi competitive. Stift Lux Design imbunatateste permanent calitatea serviciilor, dezvolta noi produse si creeaza in continuare noi tendinte in domeniul fierului forjat.

www.stift.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.