Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Still Material Handling Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.still.ro

Website:https://www.still.ro


STILL, este un furnizor internațional de top pentru controlul inteligent al intralogisticii. Produsele sale variază de la stivuitoare, camioane cu platformă și tractoare până la sisteme intralogistice complexe și serviciile aferente. Cu sediul central în Hamburg, Germania, STILL are peste 9.000 de angajați în patru fabrici de producție plus 17 filiale.

Din 2006, STILL face parte din Grupul KION. Ingredientul cheie pentru succesul companiei consta in produse extrem de eficiente, de la solutii complete pentru industrii specifice, pentru operatiuni mari si mici, pana la programe de logistica computerizata pentru un management eficient al depozitului si al fluxului de materiale. La fel de importante sunt fiabilitatea, disponibilitatea și viteza activităților sale de servicii. Orientarea către client se află în centrul abordării STILL pe fiecare piață.

In cadrul grupului Kion, angajatul ocupa o pozitei centrala, noi bazandu-ne pe cunostintele si abilitatile sale, dar si pe disponibilitatea dezvoltarii personale continue. Indiferent de pozitie ierarhica in cadrul companiei, fiecare angajat este un atribut valoros ce contribuie necontenit la cresterea si dezvoltarea noastra.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.