Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Styl - 0 posturi vacante

Website: www.bijuteriastil.ro

Website:www.bijuteriastil.ro


STIL este un brand 100% românesc, creator de bijuterii din 1991 care aduce în lumina reflectoarelor bijuterii cu design propriu, realizate în atelierul din Râmnicu Vâlcea.

STIL este unul dintre puținele branduri naționale care își concentrează resursele pe conceptul de design propriu. De peste 30 de ani, îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor echipamente de ultimă generație obținute printr-un proiect de finanțare REGIO de peste 1.500.000 de Euro. Acestea ajută la obținerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenția și eforturile specialiștilor concentrându-se astfel pe zona de creație și inovație.

Colecțiile de verighete sunt compuse din peste 300 de modele, customizabile în funcție de preferințele clienților. Inelele de logodnă sunt de asemenea realizate în cadrul atelierului STIL, accentul fiind pus pe modelele iconice pentru brand.

În STIL regal

Din 2017, calitatea excepțională a bijuteriilor STIL este reconfirmată, brandul primind titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, oferit de către Alteța Sa Regală Principesa Margareta. Casa de bijuterii STIL, cu o echipă de peste 200 de angajați în întreaga țară, este prezentă în 12 de orașe din România, prin peste 20 de magazine STIL.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.