Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Tadeco Consulting

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Fichtner Environment http://www.fichtner.ro, un nume important pe piata de consultanta si inginerie din Romania, a fost infiintata in 2005 prin parteneriat romano-german cu Fichtner GmbH & Co.KG (una din cele mai mari companii germane de consultanta).
Serviciile de consultanţă oferite de compania noastră acoperă o gama variata de sectoare de activitate, incluzând gestionarea deşeurilor, alimentarea cu apă potabilă, canalizarea şi epurarea apelor uzate, calitatea aerului, biodiversitate. De asemenea, serviciile prestate de companie cuprind activităţi specifice conştientizării publicului sau îmbunătăţirii capacităţii instituţionale a autorităţilor publice.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer Proiectant Sisteme Apa-canalizare

Inginer Proiectant Sisteme Apa-canalizare


TADECO CONSULTING
Candidatul ideal Postul presupune activităţi de întocmire documetaţii tehnice, detalii de execuţie, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, devize, antemăsurători în domeniul reţelelor de apă şi canalizare. Conditii pentru aplicare: absolvent studii universitare domeniul constructii hidrotehnice; Cerinte: Abilităţi de utilizare MS Office, precum şi cunoaşterea unor programe de calcul specializate, în domeniu: Autocad avansat, Urbano Canalis-Hydra, Water/SewerCad; Sa detina cunostinte de specialitate (alimentari cu apa, canalizari, regularizari de râuri); Capacitatea de a lucra
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.