Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Tecnoservice Equipment

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara


Tecnoservice Equipment ofera de peste 20 de ani servicii si aparatura de laborator, aparatura portabila si aparatura de proces pentru diverse industrii. Furnizeaza si asigura service, asistenta tehnica specializata, instruire personal operator, probe de lucru si documentatie pentru aparatura de masura si control livrata de societatea noastra.
In acest moment cautam un coleg nou pentru vanzari care sa isi doreasca o activitate dinamica, provocatoare si de succes in vanzarea echipamentelor noastre. Oferim un mediu de lucru profesionist, intr-o echipa tanara, performanta, bazata pe inalte valori umane si profesionale.

Dezvoltarea ta profesionala este importanta pentru noi, iar tu poti incepe chiar acum!

Avem nevoie de un om pe care sa ne putem baza. Daca tu esti acela, ia decizia de a face un pas inainte si alatura-te echipei noastre! Construieste-ti o cariere de vanzator alaturi de noi!
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Nivel National - Aparatura De Laborator

Reprezentant Vanzari Nivel National - Aparatura De Laborator


TECNOSERVICE EQUIPMENT
Candidatul ideal Educatie si experienta: Studii superioare in domeniul tehnic; Experienta in vanzari (echipamente industriale sau aparatura dе laborator) constituie un avantaj. Alte cerinte: Cunoscator de limba engleza la nivel B1/B2; Permis dе conducere categoria B; Disponibilitate la deplasari peste 50% din timp; Cunostinte de operare PC (word, Excel, Browsing) nivel mediu; Posibilitate dе lucru autonom la distanta. Personalitate: Bune abilitati dе comunicare, relationare si negociere; Integritate, dinamism, promptitudine, initiativa, seriozitate, organizare
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.