Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tedi Retail Shop - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Cine este TEDi?

Peste 2.750 de sucursale în toată Europa și aproximativ 26.000 de angajați în 11 țări: Acest lucru face din compania înființată la Dortmund în 2004, unul dintre liderii diviziei non-food.

Oferim pe piețele noastre o largă selecție, care surprinde: Indiferent dacă este vorba de decorațiuni, de uz casnic, articole de papetărie sau articole Do-It-Yourself - la TEDi veți găsi totul sub un singur acoperiș și vă puteți lăsa inspirat de varietate, tendințe actuale și gadget-uri interesante. Cu produsele noastre puteți da frâu liber creativității, vă puteți înfrumuseța casa și vă puteți ușura viața de zi cu zi.
Datorită rețelei noastre extinse de sucursale, TEDi este ușor accesibil tuturor - și peste tot: Pentru că ne simțim ca acasă atât în orașe, cât și în regiunile rurale.

Suntem mereu în căutare de noi locații, continuăm să dezvoltăm permanent conceptul nostru de design și ne adaptăm rapid la noile condiții de piață – rămânând flexibili.

Știm că ce este bun nu trebuie să fie mai scump. De aceea, creștem economic și sustenabil și dovedim că prețurile corecte, calitatea bună, angajamentul sustenabil și ofertele variate nu se exclud reciproc. Dacă doriți să cunoașteți mai bine TEDi, aruncați o privire la Istoric sau faceți clic pe celelalte domenii tematice din partea stângă.


Veți avea parte de o școlarizare complexă în cadrul unei echipe motivate și competente. Ca și companie în plină expansiune, vă asigurăm un job stabil și posibilități de dezvoltare. La noi veți avea parte de o activitate dinamică. Vă asigurăm un sistem de salarizare atractiv.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.