Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Teoval & Co

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Remote


Societatea execută lucrări noi pentru sistemul de alimentare cu gaze naturale, apa, canalizare si statii de epurare, precum şi la instalaţiile şi construcţiile proiectate sau executate, la care se adaugă şi modificările, modernizările, reabilitările şi reparaţiile capitale ale sistemelor de alimentare cu gaze naturale, apa, canalizare, precum şi ale instalaţiilor şi construcţiilor existente. Principalele tipuri de servicii oferite de S.C. TEOVAL & CO S.R.L. este autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale sa execute urmatoarele tipuri de lucrari :

INSTALATII

Alimentare cu gaz – proiectare și execuție, utilizare și sisteme de distribuție, execuție S.R.M., stații comprimare aferente sistemului de transport.
Alimentare cu apă – captări, tratare, alimentări, distribuție, branșamente.
Instalații canalizare – apă menajeră și pluvială Instalații termice – magistrale, rețele de distribuție, branșamente și rețele interioare.
Instalații electrice – medie și joasă tensiune.
Instalații tehnico-sanitare.

STATII EPURARE – capacitate de la 50 mc/zi – 15.000 mc/zi CONSTRUCTII CIVILE – executarea tuturor fazelor unei construcții civile, inclusiv întreaga parte a instalațiilor și finisajelor.

Cuvinte cheie:

Inginer Ccia

Inginer Ccia


TEOVAL & CO
Descrierea jobului Intocmire devize, calculatii pret, postcalcule! - un Atasamentist (devizier) masoara in mod direct cantitatile reale executate zilnic in cadrul santierului unde lucreaza, pe fiecare categorie de lucrari in parte, calculeaza consumurile de natura tehnica zilnice pentru efectuarea lucrarilor si urmareste progresul acestora pe toata perioada derularii contractelor. Atunci cand este nevoie colaboreaza cu specialistii din cadrul departamentului tehnic, cu seful punctului de lucru precum si cu seful de santier; - introducerea/incadrarea articolelor de deviz in programul special
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.