Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Terramold Dental - 0 posturi vacante

Website: https://dentesse.ro/despre-noi/

Website:https://dentesse.ro/despre-noi/


DENTESSE este unul dintre cele mai extinse grupuri de clinici medicale dentare din zona Moldovei, iar in cei peste 16 ani de activitate si-a consolidat pozitia de lider regional. Clinicile DENTESSE fac parte din primele alegeri ale pacienților atunci când optează pentru tratamente dentare complexe datorita angajamentului de a oferi servicii stomatologice la standarde occidentale și deschiderii către inovație.

Conceptul de stomatologie modernă promovat de clinicile DENTESSE reunește expertiza unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale medicinei dentare cu utilizarea tehnologiilor digitale ce asigură precizia și succesul oricărui tratament dentar.

Un concept nou pentru regiunea Moldovei este DENTESSE Kids &Teens care face parte din grupul de clinici DENTESSE, oferind servicii de stomatologie dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor, intr-un spatiu adecvat varstei acestora, cu o echipa de medici specializati în tratamente si proceduri pediatrice cu aparatura si materiale de ultima generatie care garanteaza calitatea si siguranta actului medical.

Dedicata zâmbetelor frumoase, echipa DENTESSE, cauta in permanenta sa fie cu un pas inainte,  prin completarea expertizei medicale si aducerea celor mai actuale tehnologii, investind constant in calitatea serviciilor medicale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.