Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere The Family Butchers Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.the-family-butchers.com

Website:https://www.the-family-butchers.com


Ambițioși în mod natural – acesta este motto-ul The Family Butchers. Știm deja să facem cele mai bune produse din carne. În viitor, în calitate de lider în producția de proteine ​​animale și vegetale, dorim să oferim consumatorilor și partenerilor din comerț și industrie, atât la nivel național, cât și internațional, produse atractive din carne și alternative la carne, potrivite pentru toate ocaziile de consum. The Family Butchers îmbină punctele forte a două afaceri de familie cu o bogată tradiție în realizarea preparatelor din carne: Kemper și Reinert. În ciuda dimensiunilor companiei noastre ce are acum ~ 2,400 de angajați, rămânem fideli conceptului de familie.
Fie că este vorba despre domeniul de producție sau cel comercial, prin alăturarea echipei noastre deveniți parte din familie și vă aduceți direct contribuția la viitorul companiei noastre.
Haideți să devenim împreună cel mai performant furnizor de preparate din carne și alternative la carne. Doriți să faceți parte din această poveste?
Atunci aplicați acum pentru: GESTIONAR DEPOZIT
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.